Vergelijk  autoverzekeringen

Vergelijk Autoverzekeringen Ben je op zoek naar de goedkoopste  autoverzekering? Of zoek je juist een autoverzekering met de beste dekking? Klik op het plaatje en ga direct naar de autoverzekering vergelijk site.

Op Allevergelijksites.nl vind je de beste vergelijkingssite voor autoverzekering vergelijken en zo kun je heel gemakkelijk en snel alle autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Je autoverzekering vergelijken loont, op deze manier kun je veel geld besparen. Er zijn veel autoverzekeraars en autoverzekeringen in Nederland, welke autoverzekering kies je en waar moet je op letten?

Wat heb je nodig om je autoverzekering te vergelijken?

Om je autoverzekering te vergelijken en uit te kiezen heb je de volgende informatie nodig:

• Kenteken van de te verzekeren auto
• Aantal schadevrije jaren
• Geboorte datum
• Postcode en huisnummer
• Leeftijd dat je je rijbewijs hebt gehaald
• Welke dekking wil je hebben
• Hoogte eigen risico
• Aantal kilometers per jaar

 

vergelijk autoverzekeringen

vergelijk autoverzekeringen

Autoverzekering vergelijken?

Vergelijk en bespaar tot wel 350 Euro

Vergelijk nu

Independer Auto 1 500x500
Deze gegevens vul je in op de autoverzekering vergelijkingssite en de vergelijkingsmodule toont je alle autoverzekeringen gesorteerd op prijs. Ook kun je allerlei kwaliteitsfactoren zien zodat je eenvoudig je keuze kunt maken.
Welke soorten autoverzekeringen zijn er?

Globaal genomen zijn er drie soorten autoverzekeringen:

1. WA-verzekering
2. WA+ verzekering (Beperkt Casco)
3. All-risk verzekering

1. WA-verzekering

Een WA-verzekering staat voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en is de minimale vereiste autoverzekering in Nederland. Deze autoverzekering dekt alleen de schade die je bij een ander veroorzaakt en uiteraard alleen voor zover je hiervoor aansprakelijk bent. Deze schade wordt niet gedekt door je normale aansprakelijkheidsverzekering want deze is uitgesloten in de aansprakelijkheidsverzekering

Als je al een relatief oudere auto bezit met een lage dagwaarde kies je meestal voor de WA-verzekering. Als je auto zo rond de 8 jaar oud is, kun je deze verzekering overwegen. Voor iedereen is dit echter verschillend en dit hangt met een aantal zaken samen:

1. Het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd
2. De leeftijd van de auto
3. De oorspronkelijke aanschafprijs
4. Of je de kosten kan dragen bij een onverhoopt total-loss van de auto

2. WA+ verzekering

Een WA+ verzekering, ook wel beperkt –casco genoemd, biedt een hogere dekking dan de WA-verzekering. Naast de schade aan de ander wordt nu ook bepaalde schades vergoed aan je eigen auto namelijk:

• ruitbreuk;
• diefstal;
• brand;
• storm;
• botsing met dieren.
Wie of wat de schuldige is doet er in de bovenstaande gevallen niet toe.

3. All-risk verzekering

Als je een nieuwe auto hebt dan kun je het beste een All-risk verzekering afsluiten. Deze verzekering wordt ook wel volledig casco genoemd. Dit is de meest uitgebreide verzekering en dekt de volgende zaken:
• Schade die je bij een ander veroorzaakt;
• Schade door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal;
• Schade door ‘van buiten komende oorzaken’, zoals botsen, slippen of bijvoorbeeld van de weg raken.

Als je auto vervolgens een aantal jaren oud is kun je deze All-risk verzekering vervolgens omzetten naar een WA+ verzekering. Het omslagpunt ligt ergens tussen de 4 a 6 jaar.

Klik hieronder om de goedkoopste autoverzekering te vinden:

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken bij independer

Je hebt een auto, dan zal je ook een autoverzekering moeten hebben. Dit is wettelijk verplicht. Er is wel veel keuze in autoverzekeringen, dus welke verzekering moet jij nou afsluiten? Gelukkig kan je autoverzekeringen vergelijken bij allevergelijksites. Wij besteden het vergelijken van jouw autoverzekering uit bij independer, omdat bij independer je heel goed jouw autoverzekering kan vergelijken. Omdat wij gebruik maken van de ervaring van independer hoeven wij dus niet opnieuw het wiel uit te vinden voor het vergelijken en vinden van de beste autoverzekering voor jouw situatie.

Wat heeft independer van jou nodig om jouw autoverzekering te vergelijken?

Om een goede vergelijking te maken zodat jij je autoverzekering kan gaan afsluiten heeft independer een aantal zaken van jou nodig. Een aantal van deze zaken zijn logisch en heb je direct voorhanden, voor sommige andere zal je toch wat uitzoekwerk moeten doen. Een kort lijstje over wat je nodig hebt bij het afsluiten van een autoverzekering:

  • Kenteken van de auto
  • Aantal schadevrije jaren
  • Geboortedatum verzekeringnemer
  • Postcode en huisnummer
  • De leeftijd waarop de verzekeringnemer het rijbewijs heeft behaald
  • Welke dekking wil je
  • Hoogte van het eigen risico
  • Het aantal kilometers per jaar dat je zult rijden

Welke type autoverzekering wil jij afsluiten?

Om independer goed voor jou te laten vergelijken bij jouw keuze voor de autoverzekering, zal independer moeten weten wel type verzekering jij wilt. Er zijn grofweg drie types autoverzekeringen, namelijk WA, WA+ en All-Risk. De keuze voor welke soort verzekering je wilt gaan is afhankelijk van een aantal zaken. Een WA-verzekering is het goedkoopst, maar dekt dan ook alleen schade van de andere partij wanneer jij een ongeluk(je) veroorzaakt. Dit betekent dat alleen de schade wordt gedekt voor de andere partij wanneer jij aansprakelijk bent. De WA-autoverzekering wordt meestal afgesloten voor auto’s die een lage dagwaarde hebben, of die ouder zijn dan 8 jaar.
De WA+, ook wel beperkt-casco genoemd, dekt meer. Zo ben je ook verzekerd bij ruitbreuk, diefstal, brand, storm en botsingen met dieren. Dit alles zonder dat er gekeken wordt naar de schuldvraag. Hier betaal je natuurlijk ook voor.
De laatste vorm van autoverzekering is de All-Risk polis. Deze wordt over het algemeen ingezet bij nieuwe auto’s, tot en met 4 tot 6 jaar oud. Dit omdat de kosten voor een All-Risk polis aan de hoge kant zijn. De dekking bij deze polis is natuurlijk wel het meest uitgebreid. Zo wordt alle schade vergoed aan anderen waar jij schuldig voor bent, schade bij brand, storm en diefstal, maar ook bij schade door “van buiten komende oorzaken”, zoals het van de weg afraken of in een slip terecht komen en dan schade maken.
Bij het vergelijken van jouw autoverzekering zal independer ook meenemen welk type verzekering jij wilt. Zo word je niet lekker gemaakt met de prijs van een WA-verzekering, terwijl jij op zoek bent naar een All-Risk verzekering. Ook kan het eigen risico van groot belang zijn voor de prijs van je verzekering. Gelukkig kan je hier mee spelen op de website van independer tijdens het vergelijken van jouw autoverzekering.

Laat independer voor jou de autoverzekering vergelijken die jij nodig hebt

Wanneer jij ervoor kiest om je autoverzekering te vergelijken bij independer, dan zal je in één oogopslag zien welke autoverzekering bij jou past. Je kunt deze ook direct afsluiten. Het is niet zo dat independer geld verdient bij het vergelijken van jouw autoverzekering. Wel krijgt independer een klein bedrag wanneer jij een autoverzekering afsluit via hun website. Het voordeel dat jij behaalt bij het vergelijken van je autoverzekering via independer is echter veel groter dan de vergoeding die zij krijgen. Ook zegt independer dat wanneer de vergoeding die ze zouden krijgen te hoog vinden, dan zullen ze een deel van dat bedrag doorberekenen aan hun klanten. Ze zijn natuurlijk een commercieel bedrijf, maar wel een met een idealistische inslag. Kies er daarom voor om jouw autoverzekering te vergelijken bij independer. Dan weet je zeker dat je goed zit. vergelijk autoverzekeringen bij Allevergelijksites en bespaar geld.

Autoverzekering vergelijken?

Vergelijk en bespaar tot wel 350 Euro

Vergelijk nu

Independer Auto 1 500x500